pank
pank
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Dumájjá
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Világvárosok

E cikk megírására a 9napos nyugat-európai kirándulásom késztetett.Három ún. világvárosról lesz szó.

 

Amszterdam: Mondanom sem kell, hogy igazi liberális város.Tiszta mocsok volt az egész.Az autók meg a biciklisek nemegyszer kishíján elütöttek.Ami viszont igazán letaglózott az az volt, hogy mennyire nyilvánosan árulják a füvet.Én leszarom, hogy legális mer szívja aki akarja, de ez kicsit sok volt.Bement az ember egy boltba és rögtön azon akadt meg a szeme, hogy füves nyalóka,tea,cukorka stb. Én úgytudtam, hogy ezeket külön boltokba árulják, csalódtam.Az egyetlen jó dolog az volt, hogy az emberek mindent toleráltak.Ez se minden szempontból jó, de vannak előnyei.A város viszont nem tetszett.Ne szavazatok az SZDSZ-re!

 

London: Be kell valljam, hogy anarchista létemre mégiscsak a konzervatív Anglia tetszett a legjobban.Az utcák általában tiszták voltak, az emberek pedig kedvesek (többnyire).Megragadott a város egyedisége a többi európai várossal szemben.Mint tudjuk az angolok nem túl EU-kompatibilisek és próbálják megőrizni a kultúrájukat és ezért tiszteletet érdemelnek.Ami viszont nem tetszett az az volt, hogy tele volt rendőrrel az egész.Na meg az, hogy a királynőt sehol és semmilyen körülmények közt nem lehetett szidni.Azért a Buckhingam palota előtt elénekeltem a God Save The Queen Sex Pistols-féle átiratát.A Churchill-szobrot módosan megköpködtem,az angol hadsereg más országokból való kivonása mellett tüntetőknek gratuláltam,bíztattam őket stb.Egyszóval jó volt.Viszont nagyon sok hajléktalan volt.

 

Párizs: Szar volt, de Amsterdamnál egy fokkal jobb.A Notre Dam előtt bizonyos egyének azt állították, hogy a testvérük leukémiás az anyjuk meg meghalt és hogy pénz kéne nekik.Az elsőnek majdnem be is dőltem.10 centet adtam volna neki aztán elkezdett 50ér követelőzni.Ekkor megláttam, hogy többen vannak meg hogy aranyfoga van(előbb adja be a zaciba aztán kolduljon pénzér).Nem adtam egy centet se neki csak elküldtem a picsába meg az összes többit is aki utána jött.Louvre-ból majdnem kidobtak, mert - mily szörnyűség - képes voltam leülni a FÖLDRE!Erre bejön a securitys és aztmondja, hogy kidob ha nem állok fel...Az egész Louvre egy nagy szar volt igazából,csak azér  mentem mer ingyen volt meg gondoltam inkább ez mint Disney-land(ugyanis a csoport nagyrésze odament).Az egész város tele volt koldusokkal, volt akinek érdemes volt adni, de azok tényleg csináltak valamit nem pedig hülye szöveget kreáltak a rákos kistesójukról meg a döglött anyjukról.Egy gitárosnak adtam pénzt  mivel magam is gitáros vagyok.

 

Na hát ezek voltak a világvárosok.Nem írtam le de itt megemlíteném, hogy nagyon látszottak a társadalmi különbségek.Jártunk a gazdagok negyedében (el is helyeztem néhány Burn Out The Rich feliratot és anarchia jelet) ahol eléggé látszott hogy vannak piszkosul gazdagok és nagyon szegények.Ez ellen pedig harcolni kell.Azt tapasztaltam, hogy Magyarország szerencsére elvan maradva a fejlődésben szóval csak annyit tudok mondani amit Bucó is: Vesszen haladás!Vesszen a modernség!Vesszen a nyugat!

 
Punk
 
Crass - General Bacardi
 
.
Indulás: 2007-08-08
 
Szavazás
Milyen az oldal?

zsír
elmegy
lehetne jobb is
szar
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!